BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇİFTÇİLERE YOL DESTEĞİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, kırsal bölgelerde yol iyileştirme çalışmalarına devam ediyor. Samandağ Mızraklı Mahallesi’ndeki 4500 metrelik yol tamamlanırken, Yeşilköy Mahallesi’nde 3000 metrelik yeni bir yol çalışması başladı. Yerel muhtarlar, yapılan işlerden memnuniyetlerini dile getirerek Başkan Mehmet Öntürk ve ekibine teşekkür etti.

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇİFTÇİLERE YOL DESTEĞİ
REKLAM ALANI
Yayınlama: 27.08.2024
1
A+
A-

Hatay Büyükşehir Belediyesi il genelinde ana arter ve caddelerde sürdürdüğü yol iyileştirme ve asfalt serim çalışmalarına paralel olarak kırsal bölgelerdeki yollarda da iyileştirme ve sathi kaplama çalışmalarını yürütüyor.

HBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı Samandağ Mızraklı Mahallesinde başlattığı 4500 metrelik yolda sathi kaplamayı tamamlarken Yeşilköy Mahallesindeki 3000 metrelik yolda çalışma başlattı.

Bölgedeki tarım üreticilerinin yoğun olarak kullandığı yollarda yapılan iyileştirmelerden dolayı Mızraklı Mahalle Muhtarı memnuniyetini ifade ederken Başkan Öntürk ve ekibine teşekkür etti.

“BAŞKAN ÖNTÜRK VE EKİBİ ARI GİBİ ÇALIŞIYOR”

Yeşilköy Mahalle Muhtarı Galip Ergin Büyükşehir Başkanı Mehmet Öntürk seçimden önce bozulan yolumuzu yapacağı sözünü vermişti. Ondan Allah razı olsun vaadini yerine getirdi. Kendisi ve ekibi arı gibi çalışıp işlerini doğru ve dürüstçe yapıyorlar. Mehmet Öntürk değil, ‘Baba Öntürk’ diyorum kendisine. Ancak böyle bir baba, Hatay’ı yeniden ayağa kaldırabilir.” diyerek Başkan Öntürk ve Büyükşehir personeline teşekkür etti.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.